Зареждане

Пьотр Ян не уважава Сехудо, защото превръща спорта в цирк

Пьотр Ян не уважава Сехудо, защото превръща спорта в цирк
Публикувано на: Декември 26, 2019 в 15:07 ч
26-годишният Пьотр Ян не е доволен от поведението на Хенри Сехудо, който е шампион в категория петел. Руснака успя да победи с нокаут Юрая Фейбър по-рано този месец и навлезе в серия от 6 поредни победи в UFC, които записа за малко повече от година. Той предизвика Сехудо за битка за златото в категорията, но Хенри го отряза и си пожела битка с Хосе Алдо.

Пьотр не е доволен от това, защото бразилеца не успя да спечели своята дебютна битка в категория петел и загуби от Марлон Мораес. Руснака вярва, че бившия двоен шампион е клоун, който иска да превърна спорта в цирк. Ян споделя, че е загубил уважението си към шампиона и го призова да спре да бяга от него:


Загубих цялото си уважение към Сехудо. Той не иска да брани титлата си срещу истински претендент. Той иска да се бие с боец, който няма победи в категорията и се намира в серия от две поредни загуби. Хенри иска Алдо, който е далеч от най-добрите си години. 

Организацията не трябва да подкрепя такова поведение, ако искат титлата да има тежест. Честно казано битка между тях е лоша за спорта. Той е троен клоун, който иска да превърне спорта в цирк. Сехудо знае, че битката с мен е ужасна за него. Това е причината да бяга от мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес