Зареждане

Попов към Маркулев: Ако имаш проблем, готов съм по всяко време!

Попов към Маркулев: Ако имаш проблем, готов съм по всяко време!
Публикувано на: Февруари 14, 2019 в 16:00 ч
По време на галавечерта SFC 7: Avatars, която се проведе на 9-ти февруари, ММА боецът Тони Маркулев предизвика на двубой граплинг шампиона Кристиян Попов.

Двамата имат стара вражда, която явно още не стихва и Тони отправи предизвикателство към Попов:

"Призовавам го или да си вземе бележка - ако прецени, може да се извини и по този начин да избегне двубоя. Ако обаче не смята, че е съгрешил - да се свърже с SFC и да заповяда. Съвсем на драго сърце ще му предам един човешки урок, че не трябва да лети в облаците и да се самозабравя толкова. "

Кавгата произлиза от мач между Кристиян и Борис Величков, който е съотборник на Маркулев, от 2015-та по правилника на комбат рестлинг.

Вижте също: Маркулев предизвика Кристиян Попов: Или се извини, или влез в клетката на SFC

След отправеното предизвикателство отговорът на треньора и състезател от Pitbulls MMA не закъсня:

"Ако Тони има проблем, аз съм готов по всяко време. Не ми се чака до SFC. Прати ми локация," къде на сериозно, къде на шега, сподели Кристиян за ММА.BG.
 


Попов обясни, че съвсем спортсменски е отправил предизвикателство към Борис Величков, но неговите съотборници започнали да го нападат и обиждат.

"Щом има проблеми и е много засегнат, няма какво да чакаме SFC. Ще сме само двамата и ще решим проблема," сподели Крис, като обаче не изключва и варианта за участие в професионална галавечер.

"Но ако от SFC се свръжат с мен и ми предложат разумно възнаграждение, бих се завърнал към ММА.

В момента приоритета не ми e MMA. Тренирам само и единствено граплинг и бразилско жиу-жицу защото имам определени цели които искам да постигна. Понеже Тони се води световен шампион по граплинг, зз го предизвикам да направим една среща, да си защити титлата, по правилата на граплинг без време,. Даже съм готов да играя срещу него и с Борис Величков един след друг. Ако решат и срещу Камен Георгиев, та и срещу целия им отбор."

Макар, че Кристиян в момента е известен с международните си успехи по граплинг турнири, той започва като ММА състезател и има двубои по този правилник. Затова и предизвикателството не го трогва особено и го приема на мига.

"Или да приеме предизвикателството и да заповяда в залата да ме 'превъзпита', както самия той се изказа или да не си прави повече вятър на устата," завършва Крис.

И двамата изглеждат сериозни в думите си. А SFC сериозно искат да организират такава среща, която би била страхотно попълнение за събитието им на 12-ти май SFC 8: The Matrix.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес