Зареждане

Поглед назад: Germaine de Randamie би по точки Raquel Pennington

Поглед назад: Germaine de Randamie би по точки Raquel Pennington
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 09:55 ч
'Rocky' Raquel Pennington и бившата шампионка на UFC в категория перо Germaine de Randamie се изправиха през изминалия уикенд в поредното UFC събитие, което този път се проведе в Denver.

Pennington не се забави в началото и натисна de Randamie с бързи удари. Germaine си върна дистанцията и си размениха по няколко ритника в краката. De Randamie вкара сериозен десен прав на своята опонентка, след което Pennington се спусна за клинч. Тя притисна de Randamie до клетката за около минута, вкарвайки доста силно коляно в корема ѝ, но като цяло не успя да нанесе сериозни щети. De Randamie успя да се върне в играта и обърна клинча към клетката. Тя успя да вкара два бързи удара, но Pennington отново надделя в клинча до края на рунда.

De Randamie контролираше дистанцията с леки удари и обърна клинча на Pennington. След един по-мощен удар в главата и няколко в тялото, Pennington изглеждаше вече объркана и не знаеше на каква дистанция да стои от муайтай ветеранката. От ъгъла ѝ крещяха различни комбинации. De Randamie обаче отново успя да ѝ вкара силен удар в главата. Pennington все пак за пореден път притисна противничката си до клетката, вкарвайки ѝ няколко леки удара докато контролира ситуацията. Двете обаче се разтърваха. Тогава Pennington, вкарвайки мощен десен удар, опита да повали своята опонентка, но неуспешно.

Третият рунд започна с ритник в крака от страна на de Randamie. Тя мереше дистанцията и пробва с още един в крака преди да изрита в главата Pennington, която в последствие отнесе и още няколко удара. De Randamie не бързаше и вкара още един ритник на своята опонентка. Pennington отново я притисна в клетката, задържайки я с колена и къси удари. Pennington тръгна за тейкдаун, но отново неуспешно. Реферът тогава ги разтърва, защото прецени, че има удар в слабините. Двете се прегърнаха и се върнаха към двубоя. De Randamie вкара коляно преди отново да бъде притисната към решетката. Тя се измъкна в последните 10 секунди от срещата.

В крайна сметка, Germaine отбеляза победа със съдийско решение и е определено състезателка, с която трябва да внимават останалите в категория петел.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес