Зареждане

Подготвя се битка между Max Holloway и Frankie Edgar за UFC 218

Подготвя се битка между Max Holloway и Frankie Edgar за UFC 218
Публикувано на: Септември 7, 2017 в 18:00 ч
 
Първата защита на новия шампион в категория перо на UFC, Max Holloway, може да бъде в UFC 218, на 2-ри декември в Детройт, Мичиган. Според доклад на журналиста Chris Taylor, шампиона в категория перо ще се изправи срещу бившия шампион в лека категория и двукратнен претендент за титлата в категория перо Frankie Edgar.


За последно видяхме Max Holloway в клетката през юни, в основното събитие на UFC 212, когато той се наложи с ТКО над Jose Aldo, за да спечели титлата. С тази победа Holloway удължи своята серия на невероятните 11 победи. Тази серия включва победи над бойци като Ricardo Lamas, Jeremy Stephens, Charles Oliveira, Cub Swanson, Cole Miller, Akira Corassani и Andre Fili. Последната загуба на "Blessed" настъпи през 2013-та година, когато той бе победен от настоящия шампион на UFC в лека категория Conor McGregor. Професионалния рекорд на хаваеца като цяло е 18-3.
 
 
Frankie Edgar, междувременно, е с професионален рекорд 22-5-1. За последно Edagar се озова в клетката през месец май в UFC 211, там той отказа проспериращият мексикански боец Yair Rodriguez. Тази победа бе предшествана от побой над Jeremy Stephens в UFC 205 през ноември 2016-та година. Преди тези две победи Edgar загуби втория си шанс да стане шампион в категория перо след нова загуба от Jose Aldo. Първата загуба от бразилската легенда настъпи през 2013-та година.


 
До този момент не са потвърдени никакви битки за UFC 218. Освен битката между Holloway и Edagar, която най-вероятно ще се проведе тогава, Francis Ngannou предизвика шампиона в тежка категория Stipe Miocic именно за UFC 218.
 
Какво мислите, има ли шанс тези две страхотни битки да се състоят в UFC 218?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес