Зареждане

Почина един от първите бойци на UFC

Почина един от първите бойци на UFC
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 02:00 ч
Почина един от първите бойци в историята на UFC.

Тейлър Уили си отиде от този свят на 56-годишна възраст. Уили е роден в Хонолулу, Хавай, и е бил сумист и ММА боец, преди да премине към кариерата на актьор. Той е известен с ролите си в Hawaii Five-0 и Magnum P.I. Уили е роден в Хонолулу, Хавай през 1968 г. и започва като сумист под името „Takamishu“, според неговата страница в IMDb.

TV Insider съобщи, че той е спечелил първите си 14 мача, преди да стане първият борец, роден в чужбина, спечелил шампионата в третата по сила дивизия Makushita. След това той се състезава в първия мач, проведен в Ultimate Fighting Championship (1993), където се бие с UFC боеца Гегард Гордо и става първият боец, загубил UFC битка.

По-късно той се появява във филмите Forgetting Sarah Marshall и Radical, преди да получи редовна роля в Hawaii Five-0. Той участва в 171 епизода от сериала, който се излъчваше от 2010 до 2020 година. Бившият новинарски репортер от Хавай Анджела Кийн сподели във Facebook, че Уили често е посещавал пациенти в детската хавайска болница Shriners и винаги е бил любезен.

Причината за неговата смърт остава неясна.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес