Зареждане

Петър Петров: Мотивиран съм да взема титлата на Камен Георгиев

Петър Петров: Мотивиран съм да взема титлата на Камен Георгиев
Публикувано на: Ноември 14, 2019 в 19:41 ч
Тази събота, 16-ти ноември в град Перник ще се проведе бойната галавечер ISFA Final Conflict. Събитието ще предложи 14 зрелищни битки. Организаторите старателно са подбрани изключително атрактивни и равностойни противници в една от най-пълните с двубои галавечери правени наскоро - с почти 30 боеца.

Зрителите в зала "Борис Гюдеров" ще гледат и два шампионски двубоя.

Вижте също: 14 брутални битки на бойния турнир ISFA в Перник

Главната битка ще е за титлата в полутежката категория, която е притежение на опитния боен атлет Камен Георгиев. Той ще я защитава срещу младия лъв Петър Петров.

Петър е млад боец, известен с тежки удари и брутален стил на игра. В професионалната си кариера успява да надделее срещу бойци от различни краища на Европа и има много победи с нокаут или събмишън още в първия рунд.

Той е устремен да докаже уменията си срещу винаги опасния Камен в съботната вечер.



"Чувствам се много добре. В добра форма съм, нямам травми, няма от какво да се притеснявам. Стратегията е на ниво, изготвили сме плана," сподели Петров за MMA.BG

Петър имаше много време за подготовка - почти три месеца, които той е използвал пълноценно.

"Първоначално тръгнахме леко и в последния месец се правеха доста тежки тренировки до изтощение. Сега последната седмица разпускаме и възстановявахме за преди мача."

За двубой срещу боец като Камен Георгиев определено трябва сериозна подготовка и сериозна стратегия, защото Петър има нелеката задача да се изправи не само срещу шампиона на ISFA, но и шампион в редица бойни спортове като самбо, санда, комбат рестлинг и др.

Вижте също: Камен Георгиев готов за битка в стил PRIDE тази събота

"Камен си е от старата школа. Опитен е и изобщо не е за подценяване. Ще стане добра и атрактивна среща.

Пожелавам му да е жив и здрав и да е без контузии и нека по-добрия победи.

Моето предимство е възрастта и това, че съм упорит. Една от най-голямата ми мотивация е, че искам да му взема титлата. Ще дам всичко от себе си, за да взема шампионския пояс."

Галавечерта ще съдържа 14 двубоя с много равностойни срещи.

"Организаторът Емил Казаков е направил доста добри попълнения. Познавам доста от момчетата, които ще се бият. Ще стане много добра галавечер. Бойците са много равностойни, а двамата с Камен ще направим наистина атрактивна среща."

Събитието ще се проведе в зала "Борис Гюдеров" в Перник, Билетите са на цена от 15 лв. и могат да се закупят на входа на залата в деня на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес