Зареждане

Paulie Malignaggi: Пращам Lobov в кома, а след това Conor McGregor ще отмъщава

Paulie Malignaggi: Пращам Lobov в кома, а след това Conor McGregor ще отмъщава
Публикувано на: Април 20, 2019 в 08:49 ч
Paulie Malignaggi ще направи своя дебют за BKFC на 22-ри юни. Той ще се бие с голи ръце срещу Artem Lobov на събитието BKFC 6. Двамата често се обиждат, а когато застанаха лице в лице Malignaggi удари шамар на Artem. Paulie изгаря от желание да се бие с Conor McGregor и да му отмъсти. Двамата бяха близки и McGregor го нае да му помага в подготовката за битката с Floyd Mayweather. "The Notorious" пусна кадри, на които праща Paulie в нокдаун и това доведе до ожесточена словесна война. Сега Malignaggi има шанс да привлече вниманието на McGregor и ще го направи, като изпрати в кома неговия приятел и съотборник:



Ще го изяде съвестта, когато изпратя неговия приятел в болница, а той няма да може да направи нищо. Ще пратя неговия приятел в кома и той ще иска да се бие с мен. Ако той е мъж, то това ще го накара да се изправи срещу мен. Правя това нещо през юни, а след това той ще дойде. Казвам ви, че ако той не се подготви добре, то аз ще го нараня. 


Lobov ще бъде трайно наранен. Аз съм професионален боец и няма да му е лесно. Ударих му шамар, защото той се опита да ме заплашва, но в тази ситуация той е жертвата, а не побойника. Поставих го на мястото му и на 22-ри пак ще му покажа.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес