Зареждане

Пантоха защити титлата си в категория муха срещу Ройвал

Пантоха защити титлата си в категория муха срещу Ройвал
Публикувано на: Декември 17, 2023 в 07:27 ч
В подглавното събитие на UFC 296 Александре Пантоха защити титлата си в категория муха срещу Брандън Ройвал в мач-реванш. След като вече беше победил Ройвал през 2021 г., Пантоха се стремеше към нова победа, докато Ройвал, непобеден от последния им двубой, се стремеше към шампионската титла след четири поредни победи.

Първият рунд беше изпълнен с интензивни действия, като Пантоха упражняваше натиск със значителни удари, а Ройвал контрираше с удари и ритници. Пантоха си осигури сваляне и доминираше на земята, но Ройвал показа издръжливост, като почти отвърна на удара с ритници и удари. Рундът приключи в полза на Пантоха.


Във втория рунд Пантоха продължи да нанася мощни удари и сваляния, като контролираше земята. Въпреки активната защита на Ройвал, рундът завърши с по-нататъшно утвърждаване на доминацията на Пантоха. В третия рунд Ройвал се опита да запази боя в стойка, но силните удари и сваляния на Пантоха продължиха. Въпреки че Ройвал показа твърдост, Пантоха запази контрола си, което доведе до резултат 3:0 в полза на Пантоха в края на третия рунд.


Навлизайки в шампионските рундове, Пантоха си осигури сваляния и запази контрола в четвъртия рунд. Въпреки късните усилия на Ройвал, рундът завърши с продължаване на доминацията на Пантоха. Във финалния рунд Ройвал излезе на тепиха с мощни комбинации в търсене на финал. Въпреки че Ройвал демонстрира решителност, свалянето на Пантоха осигури победата, а шампионът запази титлата си след кулминацията на мача.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес