Зареждане

Paige VanZant била изнасилена в гимназията

Paige VanZant била изнасилена в гимназията
Публикувано на: Април 10, 2018 в 17:04 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Феновете на Paige VanZant ще могат да надзърнат в личния живот на Paige в новата ѝ книга, която ще бъде издадена в четвъртък. Paige е боец на UFC в категория муха и ще разкаже интересни факти в книгата си, която е озаглавена "Rise: Surviving the Fight of My Life". В нея тя разказва също как е била изнасилена в гимназията. Вижте какво още сподели състезателката пред MMAFighting:

"Когато бях в гимназията, започнах да пиша, като това продължава и до ден днешен. Дойде един момент, в който си казах, че трябва да споделя всичко с хората. Участвах в много шоута и всички продължаваха да ме разпитват за това, та реших, че ще е най-добре да го разкажа в книгата си така, че хората да го прочетат. Ще бъде по-лесно, защото няма да ми се налага да го изговарям."

VanZant, която е на 24 години, реши да сподели с феновете как е била изнасилена на купон в Oregon от група момчета:

"Те ме подмятаха насам-натам. Опитвах се да се противопоставя, но се провалях всеки път. Крайниците ми бяха като циментирани, а мозъкът ми беше като в мъгла. Бях будна и в съзнание, но сякаш тялото ми беше мъртво. Знаех какво се случва, но нямах сила да ги спра.

Нямах глас, нито избор - трябваше да се предам и да се моля да свърши по-скоро."

Това изнасилване кара всички нейни съученици да ѝ се подиграват, тъй като никой не знаел, че било насилствено, а по-скоро си мислели, че го е направила по свое желание. Един път тя се прибрала от училище и на дърво пред къщата си видяла украса от презервативи. Тя споделя, че главната цел на книгата е да се бори с хулиганите. Paige се надява да помогне на други като нея и споделя, че много пострадали момичета са се свързали с нея чрез социалните мрежи.

VanZant ще направи турне в Ню Йорк и Чикаго, за да рекламира своята книга. Тя е уверена, че ще се завърне в Октагона до края на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес