Зареждане

Overeem не е ядосан от размяната с Holly Holm: Тя не принадлежи в прелимите

Overeem не е ядосан от размяната с Holly Holm: Тя не принадлежи в прелимите
Публикувано на: Май 22, 2018 в 07:57 ч

Мнозина останаха изненадани с окончателната подредба на срещите за UFC 225 след като стана ясно, че Alistair Overeem и Curtis Blaydes ще се бият в прелимите, а Holly Holm и Megan Anderson ще бъдат в главната карта.

Нито един от двамата бойци в тежка категория обаче не изглежда смутен от този факт. "The Reem" дори сподели гледната си точка - той няма нищо против това бизнес решение.

"Бях изненадан, но разбирам какво целят от UFC - искат да изградят категория перо сред жените. Holly Holm ми е приятелка и е сериозна - не заслужава да е в прелимите. Аз лично нямам проблем с решението. Срещата ми ще бъде излъчвана безплатно и може да достигне до повече хора, нали? От UFC разбират нещата и им влизам в положение. Всичко е наред. Съсредоточен съм изцяло върху представянето си - ще дам всичко от себе си, без значение къде ще излъчват срещата ми. Имат си причини и това е ок."

Освен на повечето зрители, "The Reem" също се радва, че ще се бие по-рано и ще може да се наслади на остатъка от събитието. ТОй ще се опита да се завърне след тежкия нокаут, който претърпя от Francis Ngannou в UFC 218 през декември.

Що се отнася до Blaydes, той ще търси шестата поредна победа, като последно той надви Mark Hunt в UFC 221.

Megan Anderson, от своя страна, ще дебютира срещу бившата шампионка на категория петел, Holly Holm, която ще се опита да се отърси от загубата, която претърпя от Cris Cyborg през декември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес