Зареждане

Отборът на Хабиб пристига в България за BRAVE в Бургас

Отборът на Хабиб пристига в България за BRAVE в Бургас
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 13:40 ч
Отборът на Хабиб Нурмагомедов пристига в България за предстоящата ММА галавечер на BRAVE CF в Бургас.

Престижната ММА организация ще направи първото си събитие у нас с грандиозно шоу на 24-ти август в спортна зала "Арена Бургас".


В събитието участие ще вземат най-добрите ММА бойци на България, както и силни чужденци, които идват с BRAVE, един от които е част от отбора на Хабиб. Организацията е известна с това, че е едно от местата, от които UFC взимат своите бойци. Имена като Хамзат Чимаев, Мохамед Мокаев, Джони Уокър, Умар Нурмагомедов и шампионът Илия Топурия са сред бойците, които са били забелязани именно от участията си в арабската верига.

Боецът Икрам Алискеров, който заменя Хамзат Чимаев за битката с Робърт Уитакър този уикенд също идва от BRAVE, където има загуба от "Borz".

Вижте също: Любопитно: Заместникът на Чимаев има брутална битка с него в BRAVE CF от 2019-та

В момента отборът на Хабиб Нурмагомедов, в който се готвят някои от топ бойците в ММА на световно ниво е резервирал пътуването си към България, заради боец от техния тим, който ще вземе участие в една от битките в BRAVE в Бургас, съобщават организаторите от BFA.


Все още не е обявено официално името на боеца, който ще стъпи в клетката в България, както и кой ще е неговия противник, но се очаква информацията да бъде оповестена другата седмица, когато ще бъдат и пуснати билетите за продажба.

Очаквайте скоро повече информация за това кой е дагестанският боец с отбора на Хабиб зад гърба си, както и кои ще са едни от основните битки на историческото първо издание на BRAVE CF в Бургас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес