Зареждане

Осъдиха Тони Фъргюсън на една година пробация

Осъдиха Тони Фъргюсън на една година пробация
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 03:00 ч
Тони Фъргюсън уреди съдебно дело, произтичащо от арест през май по обвинения в шофиране в нетрезво състояние. Фъргюсън постигна споразумение с прокурорите. Като условие за споразумението за признаване на вината Фъргюсън ще бъде една година под пробация. Обвинението за шофиране в нетрезво състояние е отхвърлено. 
 
Ветеранът от UFC беше задържан, след като се блъсна в две коли, паркирани пред нощен клуб в Холивуд. Тони беше обърнал автомобила си по време на инцидента и беше арестуван, след като отказал полеви тест за трезвост. Той беше освободен под гаранция и по-късно пледира невинен по обвиненията.

Тъй като Фъргюсън приема споразумението за признаване на вината, обвинението за шофиране в нетрезво състояние вече е официално отхвърлено. Сега той ще бъде една година на пробация за по-малкото обвинение в безразсъдно шофиране.

39-годишният Фъргюсън се завръща в игра на 16 декември, когато се изправя срещу Пади Пиблет. Двамата ще се бият на UFC 296, което ще се проведе в Лас Вегас. В тази битка Тони ще се опита да спре серия от 6 поредни загуби. За последно той загуби от Боби Грийн през юли тази година.

Дейна Уайт вече каза, че се надява това да е последната битка на Фъргюсън в ММА. Явно за последно ще видим "El Cucuy" в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес