Зареждане

ONЕ разплакаха преводач, след като му дадоха бонус

ONЕ разплакаха преводач, след като му дадоха бонус
Публикувано на: Октомври 28, 2023 в 07:57 ч
Чатри Ситйодтонг, изпълнителният директор на ONE Championship, предизвика голяма емоция на ONE Friday Fights 38, което се проведе в Тайланд. Той изненада „Франк“, тайландският преводач, който обикновено стои на ринга, за да говори от името на бойците, със значителен бонус на живо по телевизията.

Докато зрителите очакваха с нетърпение събитие, изпълнено с вълнуващи битки, Франк неочаквано беше поставен в центъра на вниманието. По време на пауза в събитието, Ситйодтонг направи съобщение, което никой не видя. Вместо боец, самият Франк получи голям бонус за отличната си работа като преводач.

Изненадата и радостта на лицето на Франк бяха очевидни, когато му казаха, че ще получи колосалните 10 000 долара като признание за приноса си към организацията. Тази сума е повече от три пъти средната годишна заплата в Тайланд, което прави жеста още по-забележителен.

Обхванат от емоции и благодарност, Франк не успя да сдържи сълзите си и падна на колене на ринга. Обръщайки се към Ситйодтонг, той изрази дълбоката си признателност за изненадващия бонус. Събитието беше оглавено от муай тай битка между Иляс Мусаев Отоп Кванмуанг. Мусаев го нокаутира в първия рунд.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес