Зареждане

Оливейра обеща да шокира света във война с Фъргюсън в UFC 256

Оливейра обеща да шокира света във война с Фъргюсън в UFC 256
Публикувано на: Ноември 25, 2020 в 08:59 ч
Боецът в леката категория на UFC, Чарлз Оливейра сподели, че планира да "шокира света" при войната си с Тони Фъргюсън в UFC 256.

Оливейра в момента е на 6-то място в класацията на UFC и е в шеметната серия от 7 поредни победи. Той от известно време си търси топ опонент и се е прицелил в 3-тия в класацията Тони Фъргюсън, който иска бързо да се върне в клетката, след като загуби от Джъстин Гейджи с ТКО през май.

След като не се знае какво ще се случва с Хабиб Нурмагомедов и титлата в категорията, твърде вероятно е победителят между Оливейра и Фъргюсън да бъде претендент за вакантното шампионско място, ако Хабиб разбира се реши да се оттегли наистина.

"Щастлив съм от възможността да се бия срещу Фъргюсън," сподели Оливейра. "Приемам тази битка само с 20-дневно предизвестие, но това е шанс да покажа таланта си и да се бия с топ претендент. Времето настъпи. Ще шокирам света на 12-ти декември.

Очаквам да бъде истинска война, защото и двамата сме добри в стойка и на земя. И двамата обичаме боя, и двамата стъпваме само напред. Феновете могат да са сигурно, че това ще бъде война, но и трябва да знаят, че когато тя приключи моята ръка ще бъде вдигната. Това е моят момент. Уважавам Фъргюсън - той е корав и фантастичен човек - но сега е моето време."

Кой смятате, че ще победи в тази битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес