Зареждане

Олег Тактаров: Опитват се да настроят Хабиб срещу мен

Олег Тактаров: Опитват се да настроят Хабиб срещу мен
Публикувано на: Април 23, 2020 в 17:42 ч
Олег Тактаров започна вражда с Хабиб Нурмагоемдов и неговия баща, след като бяха в добри отношения. Тактаров сподели в чат на живо, че бащата на Хабиб е уахаби екстремист и си навлече гнева на шампиона и неговите близки. Олег смята, че Абдулманап е типичен планински човек, който се крие и изчезва, когато ги нападне силна армия. Това вбеси и Александър Емеляненко, който се включи във враждата и засипа с обиди Тактаров, като го нарече "проститутка" и "капут".

Вижте още - Олег Тактаров: Бащата на Хабиб е уахаби екстремист

Хабиб и неговия братовчед харесаха публикацията, в която Емеляненко обижда Тактаров и явно са загубили уважението си към 52-годишния ветеран. Taктаров беше поканен от Хабиб и Абдулманап на гости в Дагестан преди време, но след това Олег сподели, че поканата не е била искрена и Хабиб спря да го следва в социалните мрежи. Ето какво сподели Олег за отношенията между двете страни, както и за своя коментар, че бащата на шампиона е радикален ислямист:

Вижте още - Емеляненко и Тактаров се захапаха в социалните мрежи


Имам ученик, който слушаше някои от моите съвети и стана шампион. Към днешна дата той все още е такъв. Говорих за уахаби от Цумадински район в Дагестан и знам колко хора има там в момента. Този конкретен човек, за когото говорих, официално спря да бъде уахаби. Знам всичко, имам приятели в специални правителствени управления. 

Не обиждам никого, просто говоря истината. Някой ме попита и аз отговорих. Това е мое мнение. Не ме е срам. За мен не е много приятно, когато някой се опита да настрои моя ученик. Изведнъж разбрах, че някой, който ревнува, който дори може да тренира с него е започнал тази вражда. Самият Хабиб не каза, че не съм шампион, той просто каза, че не ме вижда като такъв. 

Все още пишем един на друг, имаме добра комуникация, бяхме приятели и все още сме. Сега ще кажат:"Вижте, Тактаров показа слабост". Нямам слабости, а имам само истината. Господа провокатори, няма да позволя на моя усърден ученик да бъде обиден, като го наричат уахаби. Те го наричаха уахаби и първо не знаех какво искат да ми кажат с това. Тогава разбрах, че са искали да го натопят. Не знам как са разбрали, че е уахаби. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес