Зареждане

Емеляненко и Тактаров се захапаха в социалните мрежи

Емеляненко и Тактаров се захапаха в социалните мрежи
Публикувано на: Април 23, 2020 в 05:00 ч
Бившият боец на UFC, Олег Тактаров си спечели доста критики в последните дни. Той си позволи да критикува бащата на Хабиб Нурмагомедов и го определи за уахабит. Тактаров критикува и хората, които живеят в Кавказ и сподели, че те се крият и изчезват, когато силна армия ги нападне. Олег е бесен, защото не го признават за първия шампион на UFC от Русия. Той спечели турнира UFC 6 през 1995 година, след като победи 3-ма в 1 вечер.

Това обаче не трогна Дейна Уайт, който също припознава Хабиб Нурмагомедов като първия руски UFC шампион. Александър Емеляненко, който се намира в Чеченската република е видял интервюто с Тактаров и го изравни със земята. Преди време Олег посети Дагестан, където Хабиб и неговия баща го посрещнаха като скъп гост. Явно Олег е забравил и Емеляненко реши да му припомни с пост в социалните мрежи. Ето какво му каза Александър:


Емеляненко: Изпратиха ми видео, на което Тактаров говори неумолимо за кавказкия народ. Какво мога да кажа ? Тактаров, ти си проститутка. Когато отиде в Кавказ, бяхте посрещнати, нахранени и ви обърнаха внимание. 

Щастлив си тук. Това, че имате някои разногласия с определени личности, не означава, че целият Кавказ е лош. Много от нас не те харесват. Хора ми пишат и казват, че си капут! И след това видео абсолютно съм съгласен с тях.

Тактаров отговори на Емеляненко в своя акаунт в социалните мрежи и сподели, че от днес Александър вече е мъртъв за него. Ето какво написа Олег в своето обръщание:

Тактаров: Днес почина един бивш боец. За мен той вече е мъртъв.

Олег се оправда и сподели, че думите му за Кавказ са били изкривени и извадени от контекста.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес