Зареждане

Олег Тактаров: Бащата на Хабиб е уахаби екстремист

Олег Тактаров: Бащата на Хабиб е уахаби екстремист
Публикувано на: Април 20, 2020 в 08:07 ч
Олег Тактаров е обиден на Абдулманап Нурмагомедов, който не го признава за първи шампион в историята на UFC. Тактаров успя да спечели турнира на UFC 6 през 1995 година, след като победи 3-ма в 1 вечер. Олег стана шампион и не е доволен от това, че хората слушат бащата на Хабиб и отричат, че именно Тактаров и първия шампион в UFC от Русия.

52-годишния ветеран критикува Абдулманап и сподели, че той изповядва уахабизъм, което е е ултраконсервативно реформаторско движение в сунитския ислям от 18 век и доминираща форма на исляма на Арабския полуостров. Ето какво сподели Олег по време на живо предаване в социалните мрежи:


Къде виждате, че Хабиб е първия шампион от Русия в UFC ? Нека ви разкажа една история. Първия шампионат беше спечелен от Ройс Грейси. Товава той го спечели отново. Третия шампионат беше спечелен от Стив Дженъм, защото всички останали бяха контузени. Дан Севърн спечели следващия. Аз спечелих 6-тия шампионат. Къде виждате някой друг ? Това се случи през 1995 година. Това е история, как ще я пренапишете? 

Как ще я поправите ? Ако един уахаби от Цумадинский район казва това, защо всички глупаци трябва да го повтарят ? Самият той не го повтаря, а вие като маймуни го повтаряте. Аз станах шампион на  UFC 6, след като победих 3-ма в една вечер. Представете си какво е да спечелите 2 битки, а след това да запазите сила за 3-та. Разликата в килограмите може да бъде невероятна между двамата бойци. Аз може да съм 90 килограма, а моя опонент да е 120 килограма. 

Наскоро прочетох как някакви "експерти" говорят, че Олег Тактаров не бил първия шампион на UFC от Русия. Какво означава UFC ? Означава The Ultimate Fighting Championship, и който спечели турнира е шампион. Истинските шампионати приключиха през 90-те години. Сега просто правят по една битка. Бащата на Хабиб е типичен планинец и когато дойде силна армия те просто се крият в планините и изчезват. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес