Зареждане

Официално: Усман срещу Масвидал 2 на UFC 261 пред пълни трибуни

Официално: Усман срещу Масвидал 2 на UFC 261 пред пълни трибуни
Публикувано на: Март 16, 2021 в 10:47 ч
Дейна Уайт обяви новината, която всички фенове на ММА чакаха. Президента на UFC съобщи, че феновете се завръщат в залата на UFC 261, което ще се проведе в края на следващия месец във Флорида. Залата ще бъде пълна с фенове, а UFC им готвят страхотни битки.

Главната среща за вечерта ще бъде реванш за титлата в полусредна категория между Хорхе Масвидал и Камару Усман. Двамата ще мерят сили за втори път, след като преди година Усман победи Масвидал с решение. Тогава обаче "Gamebred" прие боя с няколко дни предизвестие.

В подглавната битка шампионката в категория муха Валентина Шевченко ще брани титлата си срещу Джесика Андраде. Ще има и трета битка за титла, в която Вейли Жанг ще брани златото в категория сламка срещу Роуз Намаюнас.

Камару Усман е с рекорд 18-1 в ММА и се намира в серия от 17 поредни победи. Миналия месец той защити титлата си с победа над Гилбърт Бърнс. Усман приключва 9 от срещите си и единствената му загуба е със събмишън през 2013 година.

Масвидал от своя страна е с рекорд 35-14 в ММА и загубата от Усман му спря серия от 3 поредни победи с нокаут. Най-лошото копеле в ММА успя да приключи 18 от срещите си и само в 3 от своите загуби пада с приключване.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес