Зареждане

Официално: Стърлинг срещу Ти Джей Дилашоу на UFC 280

Официално: Стърлинг срещу Ти Джей Дилашоу на UFC 280
Публикувано на: Август 7, 2022 в 11:00 ч
Битката за титлата в категория петел беше обавена официално от UFC.

Алджамейн Стърлинг ще защитава златото си срещу бивш шампион в дивизията в лицето на Ти Джей Дилашоу. Този дуел беше добавен към бойната карта на събитието UFC 280, което ще се проведе на 22-ри октомври в Абу Даби.

Дилашоу е с рекорд 17-4 в ММА и за последно победи Кори Сандхаген преди 1 година. Ти Джей се раздели с титлата си преди 3 години, след като се провали на допинг тест. Дилашоу отнесе 2 години наказание, но се завърна и победи Сандхаген.

Така той е в серия от 5 поредни победи в категория петел. Ти Джей приключва 11 от срещите си и има 2 загуби с нокаут в ММА.

Дилашоу има най-много победи в категория петел / 13 /. Той има най-много победи в шампионски срещи в дивизията / 5 /, както и най-много победи с нокаут в категория петел / 7 /.

Стърлинг от своя страна е с рекорд 21-3 в ММА и е в серия от 7 поредни победи. През април той защити титлата с победа над Пьотр Ян. Алджамейн приключва 10 от срещите си. Единствената му загуба с приключване е с нокаут от Марлон Мораеш през 2017 година.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес