Зареждане

Ник Диас иска да се бие - Хамзат Чимаев е опция

Ник Диас иска да се бие - Хамзат Чимаев е опция
Публикувано на: Април 26, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт разкри, че Ник Диас иска да се бие и двамата ще преговарят за битка в близко бъдеще. 37-годишния бивш шампион на Strikeforce беше в залата на UFC 261 във Флорида и изгледа битките на живо.

Диас се бие в полусредна категория, но има битки в средна и лека категория. Той не се е бил от 6 години. За последно Ник загуби от Андерсон Силва с решение през 2015 година.

Двамата се провалиха на допинг тестовете и победата на Силва беше отменена. Ник е в серия от 2 поредни загуби и е с рекорд 26-9-2 в ММА. Той приключва 21 от срещите си и само 2 пъти губи с приключване. Неговата последна победа е с решение над Би Джей Пен през 2011 година.

На пресконференцията след UFC 261 Уайт разкри, че Ник го чака зад сцената, за да преговарят. "The Schmo", който е сред известните ММА журналисти разкри, че Хамзат Чимаев е опция за Диас.

В социалните мрежи Чимаев сподели, че е време за рок енд рол, с което показа, че е съгласен за такава битка. Феновете се развълнуваха и вече започнаха да правят постери за такава битка.

Ще успее ли Диас да победи Чимаев в евентуален сблъсък ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес