Зареждане

'Наследството на Уудли е опетнено след нокаута от Пол'

'Наследството на Уудли е опетнено след нокаута от Пол'
Публикувано на: Декември 28, 2021 в 10:32 ч
Какво оставят бойците след себе си е доста деликатна тема, а Крис Уайдман вярва, че Тайрън Уудли сериозно е опетнил постигнатото от него, след като бе нокаутиран от Джейк Пол по-рано този месец.

Уудли се яви като заместник на Томи Фюри, за да получи реванш с Джейк Пол, от когото имаше загуба със съдийско решение. Къде за пари, къде за отмъщение, Уудли отново се нареди за битка с Пол и отнесе брутален нокаут в шестия рунд.


Въпреки, че Уудли прие загубата си леко, Уайдман вярва, че тя е нанесла много повече поражения.

"Не мога да повярвам, че Уудли бе нокаутиран така. Това беше откачено," сподели Уайдман. "Сега той ще трябва да живее с това. Виждам как го сравняват с Бен Аскрен. Той няма да получи още един шанс. Това беше. Не знам срещу кого трябва да се бие, за да получи отново внимание и интерес към битките му. Както и да докаже, че е истински боец. Наследството му беше сериозно опетнено."

Уайдман сякаш не признава все още уменията на Пол, който от YouTube инфлуенсър сериозно се захвана с професионалния бокс. Той сподели, че ако Пол иска да се докаже, трябва да спре да предизвиква бойци, срещу които е ясно, че няма как да получи двубой, а да тества уменията си срещу умел страйкър като Андерсън Силва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес