Зареждане

'Пол да спре да предизвиква бойци с договор към UFC, а да излезе срещу Андерсън Силва'

'Пол да спре да предизвиква бойци с договор към UFC, а да излезе срещу Андерсън Силва'
Публикувано на: Декември 28, 2021 в 09:13 ч
Джейк Пол подобри статистиката си на 4-0 в професионалния бокс с победа в реванша си с Тайрън Уудли. След това инфлуенсърът започна да предизвиква на двубой няколко от най-емблематичните имена в UFC като Нейт Диаз и Хорхе Масвидал.

Но да предизвикваш бойци от UFC е очевидно загубена кауза, освен ако не става въпрос за Конър Макгрегър, разбира се. Дена Уайт няма по никакъв начин да ги освободи от договорите им, за да направят боксов двубой.

Затова и Крис Уайдман се надява Пол да измести фокуса си и да се изправи срещу истински страйкър, който да не е обвързан с ограничаващ договор.

"Много искам да го видя срещу Андерсън Силва," сподели Уайдман. "Пол постоянно предизвиква бойци, които са с договор към UFC. Той е наясно, че никоя от тези срещи няма как да се състои.

Освен ако не си Макгрегър и няма да изкараш 500 милиона долара, както се случи с двубоя с Мейуедър, UFC няма да искат да делят дребни пари. Те са готови да правят такива експерименти, но ако не става въпрос за огромни пари, няма да го направят. Затова Пол си губи само времето с приказки за Диаз, Масвидал или Усман."

Силва има опит в бокса, където е 3-1 при професионалистите. Наскоро той победи Хулио Цезар Чавез, а за последно през септември нокаутира и Тито Ортиз за 80 секунди.

И макар, че 46-годишният Силва не е същия боец, който беше, когато властваше в средната категория на UFC, все пак има нужната техника да затрудни Пол... нали?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес