Зареждане

Направиха паметник на Джордж Сейнт Пиер в Канада

Направиха паметник на Джордж Сейнт Пиер в Канада
Публикувано на: Юни 11, 2021 в 00:00 ч
В град Сейнт-Исидор, Канада направиха паметник на легендарният ММА шампион Джордж Сейнт Пиер. 40-годишният боец позира до своя паметник и видимо изглежда много щастлив. "Rush" постигна големи неща в кариерата си и според мнозина е един от най-великите в историята.

Сейнт Пиер дълго време доминираше в полусредна категория и държеше златото. Той реши да си вземе почивка от ММА и беше аут цели 4 години. В края на 2017 година той се завърна и победи Майкъл Биспинг, с което му взе титлата в средна категория.

Така Сейнт Пиер отново се оттегли от спорта, но го направи на върха в серия от победи. Той е сред малцината в UFC, които спечелиха титли в 2 различни категории. Ето какво написа Сейнт Пиер за своя паметник:

Много съм трогнат от честта, която ми оказа общината на града, в който съм израснал. Надявам се, че площадът GSP ще се превърне в място на вдъхновение и срещи за хора от всяко поколение, както и в символ на постоянство, особено за младите хора, които имат големи мечти.В социалните мрежи заваляха подигравки и много хора смятат, че паметника прилича повече на Барак Обама:

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес