Зареждане

Намалиха наказанията на съотборниците на Khabib и те ще се бият в Абу Даби

Намалиха наказанията на съотборниците на Khabib и те ще се бият в Абу Даби
Публикувано на: Май 23, 2019 в 00:13 ч
Атлетическата комисия на Невада уважи исканията на Zubaira Tukhugov и Abubakar Nurmagomedov и намали техните наказания с 35 дни, което ще им позволи да вземат участие на UFC 242, което ще се проведе в Абу Даби. Това беше искането на Khabib към UFC и той беше категоричен, че няма да се бие, ако неговите съотборници не се бият с него в същата вечер. Nurmagomedov и Tukhugov поискаха да им намалят наказанието, защото от комисията не им предложиха да изпълняват обществено полезен труд, с който да могат да намалят своите наказания, които първоначално бяха по една година.


Bob Bennett, който е изпълнителен директор на комисията сподели, че искането на двамата бойци е справедливо и затова комисията ги е уважила. Khabib вече е платил глобите на своите съотборници и сега Abubakar и Zubaira трябва да положат 10 часа общественополезен труд, насочен към облагодетелстване на младите хора в избрано от тях място. В последната си битка Abubakar Nurmagomedov (15-2-1) завърши с равенство срещу Bojan Velickovic. Tukhugov (18-4 MMA, 3-1 UFC) от своя страна изтърпя наказанието си от USADA. В последната си битка той загуби с раздвоено решение от Renato Moicano.






Това беше последната пречка, която спираше Khabib от битка в клетката и сега най-вероятно ще обявят битката му с Dustin Poirier за UFC 242.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес