Зареждане

Моли Маккан спасила момиче от трафикант на проститутки

Моли Маккан спасила момиче от трафикант на проститутки
Публикувано на: Април 17, 2020 в 08:47 ч
29-годишната състезателка на UFC в категория муха Моли Маккан разказа интересна случка, в която спасила момиче от трафикант на проститутки. Това се случило преди 7 години, когато тя била на смяна в заведение за бързо хранене. Моли е с рекорд 10-2 в ММА и е бивша шампионка на Cage Warriors. Тя се присъедини към UFC преди две години и успя да запише 3 победи и 1 загуба. Маккан е на няколко победи от шанс за титлата в категорията, в която властва Валентина Шевченко. Моли, чийто прякор е "Кюфтето" взе участие в чат на живо и разказа историята. Ето какво се е случило:


Това русо момиче влиза в пет сутринта пияно, препъва се и след това някакъв момък я последва. И той влезе и я прегърна, а аз отидох при него. Започнах да го разпитвам за момичето, за да проверя дали я познава. Нещо ми подсказа, че нещо не е наред. Той ми каза, че трябва да млъкна. Тогава това момиче си отвори чантата, а той се опита да й вземе парите. Ядосах се, а той започна да говори, че бил от полицията. Казах му, че това не е вярно. Той ме изрита и аз също го ритнах в краката. 

Оказа се, че този човек е бил трафикант на проститутки. Прегледаха записите и стана ясно, че са я изнасилвали. Поставили са нещо в нейното питие, а след това щяха да я отвлекат и никой нямаше да я види повече. Бях на 22 години, което си е доста крехка възраст, за да се изправям срещу мъж. Моята майка винаги ми е казвала, че не трябва да се предавам. Винаги трябва да се боря. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес