Зареждане

Мохамед Мокаев предложи на UFC да се бие без пари

Мохамед Мокаев предложи на UFC да се бие без пари
Публикувано на: Август 6, 2024 в 02:00 ч
Мохамед Мокаев явно отчаяно иска да се върне в UFC.

24-годишният дагестанец беше освободен от UFC в края на миналия месец. Това се случи, след като той си би в Манчестър с Манел Капе и го победи с решение. Капе и Мокаев се сбиха в хотела на бойците, а преди това и в института на UFC в Лас Вегас.

Двамата уж имаха голяма вражда, а в клетката не показаха нищо. Дейна Уайт не беше доволен и на пресконференцията каза, че Мокаев е освободен и няма да преподписват с него. Уайт го предлoжи на PFL, но и те не го искат, защото бил труден за работа.

Мохамед е с рекорд 13-0 (1) в ММА при професионалистите и 23-0 при аматьорите. Той записа 7 победи в UFC и освобождаването му дойде като шок. Сега той търси начин да се върне в UFC и предложи да направи 1 битка без да му плащат.

"Бях изненадан от това решение на UFC. Никога не съм виждал да освобождават непобеден боец. Казах на Хънтър Кембъл, каквото и да съм направил в хотела, съм готов да платя за това и да се бия безплатно в следващата си битка в UFC. Мисля, че си взех поука. Искам да се върна в UFC и се надявам, че ще се върна. 

Мисля, че е станало някакво недоразумение. Не знам от къде дойде това за разговори с PFL. Дори не виждам конкуренция между PFL и UFC, UFC е най-добрата организация в света и никога не съм говорил с PFL. 

Те дори нямат категория муха, така че не разбирам. На интервюто след битката поисках нов договор, защото искам да се бия с най-добрите в света.", каза Мокаев.

Трябва ли UFC да върнат Мокаев в редиците си ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео