Зареждане

MMA.BG - единствената българска медия с покана зa UFC 242

MMA.BG - единствената българска медия с покана зa UFC 242
Публикувано на: Август 28, 2019 в 08:45 ч
MMA.BG е първата специализирана медия за бойни спортове в България и като такава винаги сме били първи в иновациите и нещата, които правим в България и региона.

След различните рубрики като "Лице в лице с шампиона", "Професия кътмен", както и първите лайв излъчвания на студиото MMA.BG Live - предаване, което водите вие и задавате вашите въпроси на живо на различни бойци и треньори, сега предстои да направим нова рубрика - UFC отвътре.

Упоритата работа на целия екип бе оценена от UFC и водещите лица и фирми в най-голямата ММА организация в света и в MMA.BG получихме покана и пълен медиен достъп до най-мащабното събитие на годината - UFC 242 с шампионския сблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Дъстин Поире в Абу Даби в първия уикенд на септември.
 
 
Очаквайте включване директно от събитията съпътстващи UFC 242 - ще направим пълно видео за мероприятията, преди голямата битка и ще ви покажем кадри от кухнята - как се организира едно от най-големите спортни събития на годината. Още от 5-ти септември в Instagram ще започнем да качваме директни кадри от зад кулисите на UFC - следете story-тата ни в Instagram.

Ако имате предложения и идеи за материали, които искате да отразим - пишете в коментарите под новината - нека бъдем заедно на мащабното бойно шоу, за което в Абу Даби построиха специална арена.

MMA.BG е първата и единствена медия у нас и в региона, чиято дейност се оценява толкова високо. На събитието са поканени стриктно подбрани най-големите спортни медии от цял свят.

Очаквайте скоро още нови изненади от специализираната медия MMA.BG - всичко за бойните спортове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес