Зареждане

Khabib продал 1 милион платени гледания в Абу Даби

Khabib продал 1 милион платени гледания в Абу Даби
Публикувано на: Ноември 14, 2019 в 00:00 ч
Безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov се превърна в голяма звезда след своята победа над Conor McGregor. Миналата година двамата си спретнаха сериозна вражда, която приключи в клетката през октомври. Непобедения дагестанец накара ирландеца да се предаде и го унижи пред целия свят. Преди битката McGregor не спираше да обижда и напада, но в крайна сметка беше доминиран, както всички останали.

"The Eagle" достигна нови върхове на слава след тази победа и не спираше да гостува на шейхове и президенти. В началото на септември тази година UFC организираха събитие в Абу Даби, което беше оглавено от шампиона. Nurmagomedov защити титлата си с победа над Dustin Poirier, а залата в столицата беше построена специално за вечерта.


Част от екипа на ММА.БГ бяха на място и отразиха събитието, което е продало сериозен брой платени гледания. Rizvan Magomedov, който е един от мениджърите на непобедения боец сподели, че Khabib е продал около 1 милион платени гледания, което си е сериозно постижение и показва, че той наистина е голяма звезда. Ето какво още сподели Rizvan:


Khabib изкара много повече пари от 6-те милиона, които направи срещу McGregor. Всъщност той изкара много повече от битката срещу Poirier. Днес Khabib е много голямо име на пазара. Вече нямаме нужда от McGregor или някое друго голямо име. 

Няма нужда да правим луди неща, за да привличаме внимание. Сега нещата са много по-различни с платените гледания, защото всичко принадлежи на ESPN+. Сега хората трябва да свалят специално приложение, да се регистрират и да платят. Много хора не искат да се занимават с това. 

Мисля, че това е една от причините платените гледания да намалеят. Не мога да кажа точната цифра, но мисля, че първото събитие по ESPN+ продаде по-малко от 300,000 гледания. Въпреки тези трудности UFC 242 успя да продаде към 1 милион платения гледания. Точната цифра ще излезе след няколко месеца, но е към 1 милион. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес