Зареждане

ММА боец: Хванах педофил в Швейцария, но на полицията не им пука

ММА боец: Хванах педофил в Швейцария, но на полицията не им пука
Публикувано на: Август 11, 2022 в 15:00 ч
На 26 август Александър Шлеменко ще се бие с Александър Илич на турнира на RCC в Екатеринбург. 33-годишният сърбин живее в два града - Белград и Базел. А през юни 2020 г. му се случи много неприятна история в Швейцария - педофил напада дъщеря му.

Вижте още - Александър Шлеменко и Александър Илич оглавиха RCC 12

За щастие този педофил не можа да нарани момичето. Илич и съседите реагирали светкавично, задържали извършителя, а след това на мястото пристигнала полиция, която го арестувала. Александър обаче е разочарован от действията на швейцарската полиция.

Според него те се отнасяли към педофила твърде меко. Той бил наркоман и цялата улица страдала от него. След ареста Илич публикува лицето на нападателя в социалните си мрежи, а също така записа видео съобщение.

„Всеки, който живее в Базел, трябва да види това лице. Отвратителен педофил. 

 Ако всичко беше нормално в държавата, такива хора или щяха да са зад решетките, или вече щяха да са мъртви. Нямаше да се разхождат свободно по улиците и нямаше да нападат деца.

Имаше оръжие в себе си - намерих му шило, но те [полицията] не се интересуват. Не им пука, защото не го виждат като опасен човек и ще се отнасят с него по съответния начин.

„Живеем в Швейцария, което е синоним на „нормален“ живот, където стандартът на живот е висок, всички спазват правата и законите. Полицията защитава и такива хора.

 Ако го бях набил пред тях, веднага щяха да ме арестуват, да ми отнемат документите, щяха да ме депортират от страната и нямаше да мога да виждам децата си. 

Аз щях да вляза в затвора, защото като всеки родител щях да му счупя всички пръсти, ръце, крака и завинаги да го направя инвалид. Бих постъпил като всеки баща, който иска да защити детето си.

За щастие Илич успял да се спре за разлика от Кейн Веласкес. Бившият шампион на UFC опита да убие педофил, който насилил сина му, но не успя. Вече няколко месеца Веласкес е в затвора и чака присъда.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес