Зареждане

Магомед Исмаилов срещу Александър Шлеменко на 3-ти декември

Магомед Исмаилов срещу Александър Шлеменко на 3-ти декември
Публикувано на: Ноември 8, 2022 в 00:00 ч
Изглеждаше така, сякаш двубоят между Александър Шлеменко и Магомед Исмаилов очакваше съдбата на битката Хабиб-Фъргюсън.

"Плешивият хищник" и "Бурята" трябваше да се бият през лятото, но първоначално Мага се оплака от болки в коляното. Битката им беше премествана няколко пъти, но така и не се случваше. Двамата се биха с различни съперници, но не и помежду си.

Сега обаче двамата ветерани на руския ММА най-накрая се съгласиха. Получено е предварително съгласие и от двете страни. Датата ще бъде 3-ти декември, а лигата ще бъде RCC.

През последните няколко месеца акциите на Исмаилов и Шлеменко се промениха донякъде. "Бурята" сензационно загуби от малко известния сърбин Александър Илич, падайки в нокаут още на 22-ата секунда.

Няколко седмици по-късно той направи битка с Клебер Соуса, където решението на съдиите да обявят равенство изглеждаше малко съмнително.

"Плешивият хищник" от своя страна не се е състезавал по правилата на ММА от повече от година, но се изявява успешно на боксовия ринг, като същевременно вдига акциите си и финансовите си апетити. Има усещане, че кариерата на Шлеменко може да завърши в битката с Исмаилов.

38-годишният Шлеменко записа със златни букви името си в историята на смесените бойни изкуства, но възрастта започва да му се отразява. Едва ли е съвпадение, че в три поредни битки Александър изглеждаше необичайно бавен, а защитата му беше пълна със слаби места.

Двамата са сериозни бойци и със сигурност ни чака зрелище.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес