Зареждане

Мишел Перейра обещава шоу в боя с Имадаев

Мишел Перейра обещава шоу в боя с Имадаев
Публикувано на: Август 30, 2020 в 08:44 ч
Атрактивният боец Мишел Перейра се завръща в октагона. Опасния бразилец ще се бие срещу Зелим Имадаев следващия уикенд в Лас Вегас. 27-годишния боец се намира в серия от 2 поредни загуби, но това не го притеснява. В своята последна битка Мишел доминираше над Диего Санчез, но вкара непозволен удар с коляно и загуби с дисквалификация.

Така Мишел печели само 1 от 3-те си битки в UFC, но във всяка среща радва феновете със своите нестандартни изяви. "Demolidor" е с рекорд 23–11 (2) в ММА и приключва 15 от съперниците си. Перейра винаги се раздава максимално и обещава следващия уикенд ново шоу в негов стил:

За моята втора битка в UFC минах през тежко сваляне на килограми. Пътувах сам до Канада и цялата седмица свалях килограми съвсем сам. Моят треньор не дойде. Беше много тежко. Притеснявах се, че може да ми стане нещо в сауната. Не успях да се възстановя. Моето тяло искаше енергия, която не притежавах. Не знаех, че ще е толкова изтощително. 

Санчез се възползва от непозволения удар с коляно, който му вкарах. Възползва се от правилата. Той беше страхливец и отказа да се върне в боя. Той осъзна, че няма как да спечели, ако продължи. Диего се предаде и аз загубих. Сега имам нов съперник. Знам, че той е страйкър, но аз съм готов за всякакъв вид опонент. Във форма съм още от април, теглото ми е в норма. Трениран съм и фокусиран. 

Без съмнение ще бъде още едно шоу, както винаги. Всичко ще се нареди и ще бъде бой на вечерта. Двамата сме корави и имаме умения. Феновете ще видят шоуменът Мишел Перейра. Аз съм в тази категория, за да спечеля титлата. Аз съм корав и имам нужните умения. Издръжлив съм и давам шоу на феновете. Всичко това е резултат от здравата работа.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес