Зареждане

Mike Pyle със съвет към младите бойци

Mike Pyle със съвет към младите бойци
Публикувано на: Март 14, 2018 в 13:29 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Mike Pyle (27-14-1 MMA, 10-9 UFC) се оттегли от ММА след загубата си в UFC 221. 42-годишният Pyle е решил на прощаване да даде няколко съвета на младото поколение:

"В началото, когато започнах, не изкарвах никакви пари. Сега е различно - можеш да си правиш реклама само с няколко кликвания.

Има стотици начини да си правиш реклама и да изкарваш доста пари с това. Иска ми се да бях започнал кариерата си сега, вместо преди 20 години. Бях строг към себе си и така се научих да се бия, даже не го правех за пари, а защото го обичам. Доставяше ми удоволствие да тренирам и да се бия с боец, който също тренира, за да видим кой ще победи. Преди се биехме за чест и за да се види кой е по-добър, сега се бият само за чекове. Съветите ми към младите бойци са да тренират в добра зала и да си намерят добри треньори. Яжте чиста храна и бъдете готови винаги да се биете, дори и с кратко предизвестие. Винаги бъдете готови. Аз се отказах на 42- малко хора правят това толкова късно. Още един последен съвет - ако искате да впечатлите феновете, копирайте моят стил."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес