Зареждане

Mike Jackson е жалил CM Punk, не искал да му докарва мозъчна травма

Mike Jackson е жалил CM Punk, не искал да му докарва мозъчна травма
Публикувано на: Юни 12, 2018 в 08:56 ч

И докато спокойно можем да кажем, че експериментът на CM Punk в UFC приключи след като той отбеляза втора загуба в UFC 225, подобно е и положението при Mike Jackson - боецът, който го надви за 15 минути през изминалия уикенд.

Причината е, че президентът Dana White не бе особено впечатлен от поведението му, заявавайки, че ще бъде по-добре "The Truth" да се върне обратно към предишната си работа, ако ще се държи така в клетката.

В The MMA Hour Jackson говори за представянето си срещу Punk и отрече да е показвал каквото и да било неуважение към опонента си - той дори сподели, че хората подценяват колко жилав всъщност е Punk. Той също не разбра причината защо White му се е ядосал след срещата.

"Объркан съм - единствено чувах как съм се подигравал с него. Но не това е моят стил. Чух после и критиките на Dana White. Знам, че е емоционален и се оставя на чувствата да го водят понякога, но когато си в позиция като неговата, трябва повече контрол. Просто не разбирам."

"Това, което мисля, че го е подразнило май е просто моят стил - малко по-различен е. Опитах се да нокаутирам Punk в първия рунд. Въпреки тежките удари, така и не успях да го поваля на земята. Нямаше как да продължавам с набезите докато не ме хване натясно някъде - после завинаги щяха да ми се подиграват. Реших да стоя настрана. След като не успях да го нокаутирам, вариантът беше единствено да го пребия. Ясно бях заявил преди срещата, че искам да го ступам толкова добре, че да се откаже от спорта. Не съм искал да го нараня."

След битката Punk беше откаран в болница - новина, която не се понрави на Jackson, тъй като той така и не е имал желание да наранява бившия кечист.

"Единствено научих, че Dana White и ММА феновете са изключителни диваци. Искаха от мен да го нараня сериозно. Но той има семейство да изхранва, има и дом. В спешното влезе само с леки рани и синини. А искаха от мен да му нанеса някаква травма. Не ми допада тази идея. Предполагам боевете не са за мен, не крия такава диващина в себе си, каквато усещах като бях млад."

White все още не е отстранил Jackson, но следващите дни и седмици ще бъдат интересни докато Jackson се опитва да се свърже с шефа, за да разбере какво го е ядосало.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес