Зареждане

Michael Chandler доминира над Brent Primus и отново е шампион

Michael Chandler доминира над Brent Primus и отново е шампион
Публикувано на: Декември 15, 2018 в 08:38 ч
Michael Chandler и Brent Primus оглавиха събитието Bellator 212, което се проведе в Хаваи. Битката беше реванш след като в първата битка Chandler контузи крака си и Primus победи с ТКО и го детронира. От последната им битка Michael записа две поредни победи, а за Primus това беше първи двубой за тази година.


В първия рунд Chandler успя да свали Brent със силен ляв, но той оцеля. Michael продължи да натиска и вкара силен десен, който разклати Primus. Във втория рунд Brent се върна в битката и успя да изпрати в нокдаун Chandler, а след това опита да го събмитне, но Michael се спаси и успя да обърне нещата в своя полза като завърши рунда върху Brent и му вкарваше удари на земята.


В третия рунд Chandler реши да заложи на успешната си стратегия от втория рунд и свали Primus на земята, контролираше двубоя и вкарваше удари. Четвъртия и петия рунд се проведоха изцяло под контрола на Chandler, който успяваше отново да сваля своя опонент на земята и да контролира двубоя като от време на време му вкарваше удари.


След края на всичките 5 рунда съдиите дадоха единодушна победа с 50-45 за Michael Chandler, който отново е шампион в лека категория на Bellator.






Michael Chandler навлиза в серия от 3 поредни победи и става трикратен шампион в лека категория на Bellator, а за Brent Primus това е първата загуба в ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес