Зареждане

Michael Chandler би се радвал на трета среща с Eddie Alvarez

Michael Chandler би се радвал на трета среща с Eddie Alvarez
Публикувано на: Август 21, 2018 в 08:52 ч
Когато двама бойци направят две от най-великите срещи в историята на ММА, кой не би искал да ги види отново един срещу друг за трети, последен път?

Такъв е случаят с двама от най-добрите бойци в лека категория - Michael Chandler и Eddie Alvarez.

Двамата за пръв път се срещнаха през 2011-та - тогава Chandler беше победител от турнира в лека категория, а Alvarez държеше титлата.

Без особено много шансове, Chandler влезе в клетката и благодарение на доброто си представяне, успя да спечели битката.

Две години по-късно двамата отново се срещнаха, като този път съдийте определиха крайния резулат - победа за Alvarez, който същевременно си възвърна и титлата.

Сега Alvarez е отново свободен агент и има вероятност да се върне към Bellator, където в миналото е постигнал най-много.

Президентът на организацията, Scott Coker е отворен към идеята да си върне обратно Alvarez, а Chandler също е заинтересован да си довършват започнатото.

"Уважавам го много като боец и му желая най-доброто. Ако това означава да остане в UFC, надявам се да остане. Ако означава да дойде в Bellator, с удоволствие ще го приветствам и ще довършим трилогията. Не минава и ден, в който хората да не говорят за тази трета среща."

"Хората качват клипчета и развиват разни теории. Уважавам го. Бие се за добри каузи. Бие се до последно и бих се радвал да споделя клетката с него."

От втората им среща Chandler отбеляза 6-3, докато Alvarez успя да стигне 3-3 (1 NC).

Няма как да не се впечатлим от постиженията на Alvarez през годините и дори Chandler е съгласен.

"Не уважавам никой друг повече от Eddie Alvarez. Споделили сме 50 минути в клетката и имам няколко белега от него. Като се погледна в огледалото, постоянно се сещам за него. За момента сме на равно като резултат - аз спечелих първата среща, а той втората. Той е истински боец. Бил е шампион в Bellator и в UFC. Бил е шампион във всяка голяма организация."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес