Зареждане

Мераб Двалишвили иска 10 милиарда за бой срещу приятеля си Стърлинг

Мераб Двалишвили иска 10 милиарда за бой срещу приятеля си Стърлинг
Публикувано на: Март 15, 2023 в 06:40 ч
Претендентът в категория петел на UFC, Мераб Двалишвили каза, че Дейна Уайт блъфира и отхвърли предупреждението му относно планираната битка срещу неговия съотборник Алджамейн Стърлинг за титлата в дивизията – искайки абсурдния хонорар от $10 000 000 000.

Вижте също: Дейна Уайт за Двалишвили: Не го съветвам за отказва шанс за пояса

Излизайки победител срещу бившия безспорен шампион в категория петел, Петр Ян миналия уикенд в UFC Лас Вегас, Мераб Двалишвили постигна доминираща победа със съдийско решение (50-45, 50-45, 50-45) над родения в Дудинка – и с победата той се позиционира като претендент в категория петел.

Изпреварвайки Ян и бивш претендент номер едно в ранглистата, Шон О’Мали – Двалишвили, който е тренировъчният партньор на гореспоменатия шампион, Стърлинг, отхвърли призивите да се изправи срещу своя колега.

Официално е потвърдено, че в UFC 288 през май Стърлинг ще посрещне бившия шампион Хенри Сехудо обратно в Октагона след оттеглянето му през 2020 г.

Двалишвили обаче заяви, че би отхвърлил предложение за битка за титлата, за да се изправи срещу съотборника си Стърлинг в бъдеще, което доведе до доста остро предупреждение от промоционалния президент Уайт.

„Това е лично решение, което той Мераб Двалишвили трябва да вземе“, обясни Дейна Уайт. „Ако това е, което иска да направи, мога да ви кажа как завършва тази история. Това не е добър край на тази история. Но той е голямо момче, може да разбере това сам."


В отговор на предупреждението, отправено от Уайт, грузинският ас по граплинг, Двалишвили призова за огромна заплата от десет милиарда долара, за да обмисли дори да се бие със Стърлинг в бъдеще.

„Разбирам бизнеса и всичко останало, но Алджамейн Стърлинг е мой приятел и мой брат“, каза Мераб Двалишвили на Ариел Хелуани в The MMA Hour. "Всичко е наред. Алжо има двубой сега. Той ще се бие с Хенри Сехудо. Ще се върна в залата след около седмица и ще му помогна да се подготви за Хенри Сехудо. Мисля, че след това той ще победи Шон О’Мали и каза, че планира да се качи в категория перо. Ако той иска да го направи, тогава аз ще се бия за титлата в категория петел.

Ако UFC искат да се бия с Алджо, може би ще трябва да ми платят $10 000 000 000,” обясни Мераб Двалишвили. — Тогава ще бъда готов."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес