Зареждане

Дейна Уайт за Двалишвили: Не го съветвам за отказва шанс за пояса

Дейна Уайт за Двалишвили: Не го съветвам за отказва шанс за пояса
Публикувано на: Март 14, 2023 в 00:00 ч
Двубоят между Пьотр Ян и Мераб Двалишвили се проведе през уикенда.

Грузинският боец спечели голяма победа и даде заявка за титлата. Докато Алджамейн Стърлинг притежава тази титла, Двалишвили няма да се бие за нея. Те са приятели, а Двалишвили е готов да чака безкрайно, за да не пречи на своя приятел.

Преди битката с Ян, както и след нея, Мераб за пореден път потвърди, че няма да се бие за титлата със Стърлинг. И тази забележка буквално вбеси Дейна Уайт. Босът на UFC предупреди Двалишвили, че не трябва да поема по този път.

„Можете да останете приятели и в същото време да искате да получите това, което вашият приятел има. Много е глупаво от негова страна да не иска да се бие със Стърлинг. 

Ако Мераб наистина е избрал този път, това е много лоша идея. Той трябва да реши дали иска да се бие за титлата или просто иска да се бие с най-силните бойци и да не получава шанс за шампионския пояс. 

Това е негово лично решение и ако избере втория вариант, тогава това е краят на историята. Той е достатъчно голям, за да го разбере.", сподели Уайт пред медиите.

Ако Мераб е умен, тогава ще послуша съвета на Уайт. Ако не го послуша, тогава няма да види шанс за златото в кариерата си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес