Зареждане

Мениджърът на Усман: Расистът Колби е ходещ труп

Мениджърът на Усман: Расистът Колби е ходещ труп
Публикувано на: Юли 14, 2021 в 07:24 ч
Мениджърът на Камару Усман, Али Абделазиз, смята че е само въпрос на време шампионът в полусредната категория на UFC да сложи край на враждата си с Колби Ковингтън.

Усман очаква реванш с Ковингтън преди края на годината, а Абделазиз потвърди, че сделката е пред подписване.

Не е тайна, че нито Усман, нито Абделазиз са фенове на Ковингтън. Те дори бяха в центъра на уличен раздор преди две години.

"Това е битката," сподели Абделазиз. "Последния път като се биха, Усман му счупи челюстта. В този двубой се надявам той да ослепее или нещо лошо да му се случи, заощото той е много гаден човек. Той е същото лайно като Конър. Един дол дренки са. Той е расист. Обижда религиите на хората. Обижда жените им. А този човек тренираше с нас, потеше се с нас, хранеше се с нас. Как може да говори лоши работи за съотборниците си?

Последния път като се видяхме, той се обади на полицията. Сега той ще яде през сламка и няма да може да ходи година или две, защото е посредствен боец. Усман ще го нарани жестоко."

Ковингтън може би затрудни най-много Усман при шампионските му битки. След това обаче нигериецът показа много подобрения, побеждавайки Гилбърт Бърнс и Хорхе Масвидал.

"Камару Усман е най-добрият ММА боец в момента. Той изчисти цялата категория. Иска ми се да го видя и в средната категория. Знам, че с Израел Адесаня са приятели и той няма да иска да се бие с него, но ако Израел спре да бъде шампион, мисля че Камару заслужава да се пробва в средната. Това ми се иска. Да бъде шампион в две категории, а мисля че той може да го направи.

Колби е ходещ мъртвец. Той е труп. Часовникът тик-така и той ще си получи заслуженото с много насилие. Камару Усман не е същия боец като в предната им битка. Той е много по-добър."

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес