Зареждане

Майкъл Пейдж: Не мисля за оттегляне от ММА

Майкъл Пейдж: Не мисля за оттегляне от ММА
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 08:00 ч
Майкъл Пейдж е на 37 години и се бие в професионалния ММА от 12 години, но англичанинът все още не мисли да сложи край на кариерата си и да окачи ръкавиците.

На 9 март, по време на събитието на UFC 299, Пейдж направи успешен дебют в UFC. Той се изправи срещу Кевин Холанд и спечели по точки. По време на събитието UFC 303, което се проведе на 29 юни, Пейдж се изправи срещу Иън Гари и трябваше да признае превъзходството му в клетката. Пейдж загуби с решение и така е 1-1 в UFC.

В интервю с Деметриъс Джонсън, публикувано в канала му в YouTube, Пейдж говори за потенциалния край на кариерата си. Ето какво сподели "Venom":

"Случва се на всички ни. Никой не може да спре времето да тече, но вие можете да правите промени и да се адаптирате. Винаги съм си казвал, че ако съм доминиран от млади и гладни бойци, ако те започнат да ме доминират в тренировките, тогава ще е време да се пенсионирам. Не е нужно да чакам да бъда публично разбит. Ако ме бият във фитнеса, тогава ще трябва да си кажа, че всичко е свършено. Изглежда обаче засега това не е така.", каза Пейдж.

Щe успее ли Пейдж да стигне до върха в UFC ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес