Зареждане

Майкъл Чандлър срещу Дан Хукър в UFC 257

Майкъл Чандлър срещу Дан Хукър в UFC 257
Публикувано на: Декември 23, 2020 в 07:54 ч
UFC 257 стана една идея по-интересно, след като Майкъл Чандлър и Дан Хукър се съгласиха на битка през януари там.

Двамата са дали устното си съгласие да се изправят един срещу друг и са започнали подготвителните си лагери. В близките дни се очаква и официално потвърждение от UFC. Двамата най-вероятно ще бъдат подглавна битка преди в Октагона да излязат Конър Макгрегър и Дъстин Поирие.

Чандлър (21-5) е бивш трикратен шампион на Bellator в леката категория. 34-годишният американец има победи над големи имена като Еди Алварез, Бенсън Хендерсън и Патрики "Pitbull" Фрейе. Чандлър в момента не е в класацията на UFC, но всеки който е следил кариерата му знае, че има потенциал да стане шампион на организацията.

Хукър (20-9) е на 6-то място в леката категория на UFC. 30-годишният новозеландец е в организацията от 2014-та и е със статистика 10-5 в Октагона. От 2017-та Хукър се бие само в леката категория, където записа 8 победи и 2 загуби, като има успехи над Гилбърт Бърнс, Пол Фелдер и Ал Якинта. В последния си двубой обаче той загуби със съдийско решение от Дъстин Поирие в един от най-атрактивните двубои за 2020-та.

UFC 257 ще се проведе на 23 януари в Абу Даби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес