Зареждане

Майкъл Чандлър: Бях тийнейджър със закъсняло развитие

Майкъл Чандлър: Бях тийнейджър със закъсняло развитие
Публикувано на: Септември 24, 2022 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър е може би най-добрият оратор в целия списък на UFC.

Речта му е безупречно произнесена, бърза и логически ясна, никога не мънка, не заеква, говори енергично и убедително. Ако говори наистина стойностни неща с такъв говор и глас, то може би може да се нарече едва ли не най-добрият оратор в световния спорт, а и не само в него.

Дори за най-простите неща той говори с мотивационен патос, сякаш иска да продаде нещо или се опитва да зарази голяма публика с чувство за успех. Към днешна дата Майкъл се радва на завидна кариера в ММА. Той е бивш шампион на Bellator и претендент за титлата в UFC.

Чандлър е милионер, който има 23 победи и 7 загуби в ММА. Днес всичко изглежда много добре при него, но в миналото не е било така.

„Убеден съм, че всеки ден, когато се събудя, някъде има едно момче, което живее в малък град и не вярва в себе си. Не вярва в някои определени неща. 

Бях тийнейджър със закъсняло развитие, на когото косми под мишниците ми поникнаха едва на 19 години. Искам всички тези деца да видят, че и те могат да правят нещата, които Чандлър, малкият човек от малкия град е направил. 

Трябва да разпространя това послание, искам хората да вярват в себе си. Аз имам пари, жена и деца, но все още се събуждам всеки ден и разбирам, че този „наем“ е начислен на мен ежедневно. 

Успехът никога не се притежава, а само го наемаш. И този наем се начислява всеки ден. Това е моят манталитет.”, каза Чандлър в подкаста Saltwater Experience. 

Чандлър се завръща на UFC 281, което ще се проведе на 12-ти ноември в Ню Йорк. Негов съперник ще бъде Дъстин Порие в бой от лека категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес