Зареждане

Max Holloway: Не съм тук заради титлите

Max Holloway: Не съм тук заради титлите
Публикувано на: Април 8, 2019 в 00:00 ч
Max Holloway е настоящ безспорен шампион в категория перо на UFC. Той ще се качи в лека категория този уикенд и ще се бие срещу Dustin Poirier за временната титла. Holloway се наслаждава на славата и парите, които получава благодарение на титлата, но не е в играта заради поясите:



Титлата си е титла. Аз не съм тук, за да се бия за пояси. Аз съм в играта, за да се бия с най-коравите опоненти. Моят син не знае колко пояси имам. Слагам ги в шкафа. В момента съм фокусиран върху това да се бия с най-коравите бойци и вече казах на UFC, че това е моето желание. 

Казах им да ми дават най-трудните битки и те го правят. Помня, че в първата битка с Poirier, когато Bruce Buffer ме представи си казах, че трябва да се държа и да не припадам. Спомням си всичко. Тогава моите треньори ми повтаряха, че трябва да съм спокоен. Вече бях изминал хиляди километри, когато ми казаха да започна да се движа. 







Poirier нанесе първа загуба на Max Holloway преди 7 години, но сега двамата са на върха и всичко е различно. Кой ще победи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес