Зареждане

Масвидал: Хлебарката Макгрегър ще приключи нашмъркан до смърт

Масвидал: Хлебарката Макгрегър ще приключи нашмъркан до смърт
Публикувано на: Ноември 19, 2021 в 03:00 ч
Най-лошото копеле в UFC Хорхе Масвидал не е голям фен на Конър Макгрегър. Наскоро "The Notorious" критикува Масвидал, защото се оттегли от срещата с Леон Едуардс. Двамата трябваше да се бият следващия месец, но Хорхе се оттегли заради контузия.

Макгрегър написа, че Масвидал е кучка и не заслужава титлата, която го прави най-лошото копеле в UFC. Тогава "Gamebred" изригна по адрес на Конър и се закани, че ще го вкара в болницата.

Вижте още - Макгрегър обиди Масвидал и беше заплашен с хоспитализиране​​​

В една от последните си изяви за медиите Масвидал не забрави да поговори за Макгрегър и прогнозира, че той ще завърши нашмъркан до смърт:

Мисля, че Конър Макгрегър е огорчен старец, който просто крещи по цял ден по телевизора. За него е гадно, че е пречупен. Той беше пречупван толкова много пъти, че не може да се стегне. Започни да водиш нормален живот, братле. Този пич в крайна сметка ще приключи нашмъркан до смърт. 

Не се притеснявам за него. Просто се опитвам да получа големи заплати и да се бия. Макгрегър, ходи на рехабилитация, копеленце и се научи да се отнасяш правилно към възрастните. Ще те науча на уважение, когато подпишеш за битка с мен. 

Не ми пука за него. Той е в категория перо, а аз съм в полусредна категория. Аз съм с размерите на истински мъж, а той нека се занимава със смешните размери. Няма да забавляваме тази шибана хлебарка.

Има ли шанс Макгрегър срещу Масвидал ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес