Зареждане

Маркъс Алмейда: Кормие и Веласкес са най-велики в тежката

Маркъс Алмейда: Кормие и Веласкес са най-велики в тежката
Публикувано на: Август 14, 2020 в 05:00 ч
Легендата в бразилското джиу-джитсу Маркъс Алмейда се готви усилено за своя дебют в ММА. 30-годишния бразилец наскоро подписа договор с ONE Championship и към днешна дата тренира в АКА с бившите шампиони Даниел Кормие, Кейн Веласкес и Люк Рокхолд. "Buchecha" ще се състезава в тежка категория и неговата статистика в граплинга е 128–13–1.

Алмейда е печелил множество отличия и златни медали, а това ще го направи тежък съперник за всеки в азиатската организация. В интервю за BJPENN.com, Алмейда сподели, че за него Кормие и Веласкес са най-добрите в историята на тежка категория. Ето какво още каза:

ONE Championship е организация, от която винаги съм искал да бъда част. Говорих за това с Али Абделазиз и нещата се случиха, просто ей така. Той е най-добрия в играта. Познавам се с Чатри и ми хареса начина, по който се отнася с бойците. Подписах с тях и това е невероятно. Време е за ново предизвикателство. 

Тренирам от няколко седмици в AKA и това беше страхотна възможност да прекарам време с тези момчета. Помагат ми много. Дори малките им съвети са безценни. Това е уникална възможност и те ме подкрепят на 100 %. Благодарен съм, че мога да ги нарека приятели. Кормие е легенда и никой не може да го отрече. Аз мисля, че Кормие и Веласкес са най-великите в историята на тежка категория. 

Кормие имаше перфектна кариера. Той мина през граплинга, борбата, а след това ММА и се справи добре. Това е вдъхновяващо. Има големи имена в тежката на ONE, но аз няма да бързам с тях. Първо ще проходя, а след това ще тичам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес