Зареждане

Мариуш Пудзяновски: Ям по 30 шоколадови блокчета и 2 кг. сладолед

Мариуш Пудзяновски: Ям по 30 шоколадови блокчета и 2 кг. сладолед
Публикувано на: Май 27, 2022 в 02:00 ч
Полската легенда в силовите спортове Мариуш Пудзяновски твърди, че не спазва никакви диети, но въпреки това запазва страхотната си форма.

С рекордните 70% международни победи в кариерата си, той е широко смятан от мнозина за един от най-великите силови атлети на всички времена. По време на кариерата си като силов атлет, Пудзяновски стана най-силният човек в света цели 5 пъти, което е най-много в историята на спорта.

Мариуш също така спечели две вицешампионски титли през 2006 и 2009 година. В края на 2009 година Пудзяновски реши да влезе в ММА, където също пожъна успехи. Почти всички негови битки са за полската ММА лига KSW.

Пудзяновски записа рекорд 16-7-1 в ММА и в 11 от срещите си спечели с нокаут. Всяка негова загуба идва след приключване. Този уикенд легендата се завръща, за да мери сили с Михал Матерла в KSW 70, което ще се проведе в Полша.

В интервю за Ариел Хелуани Пудзяновски реши да говори за физическата си форма и каза:

„Нямам особена диета. Просто ям всичко. Мога да изям 30 блокчета шоколад и две кутии мляко. Мога да изям 2 килограма сладолед в леглото. 

Ям, когато искам, каквото си поискам и винаги имам тези невероятни мускули по тялото си. 

Никога не съм бил на диета. Трябва да тренирате всеки ден систематично в продължение на много години, за да изглеждате така. Шест дни в седмицата бавно, стъпка по стъпка. 

Сутрин едночасово загряване. След бягане направете един час и половина систематична тренировка. Не e трудно и не е тежко, просто бавно. 

Аз бях този, който измисли тази тренировка и се превърнах в този вид машина. Правя това всеки ден в продължение на 15 години, откакто реших да се занимавам с ММА."

Може ли да се постигне такава форма без никакви диети ? Какво мислите ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес