Зареждане

Мамед Халидов ще брани титлата срещу Роберто Солдич

Мамед Халидов ще брани титлата срещу Роберто Солдич
Публикувано на: Октомври 5, 2021 в 02:53 ч
Голямата битка за титлата в средна категория на KSW е факт. Легендата Мамед Халидов ще брани титлата си срещу Роберто Солдич, който е шампион в полусредна категория. В края на месеца на KSW 64 ще бъде обявена датата и мястото на срещата между двамата.

Халидов е най-голямата легенда на полската ММА организация. Той е бивш шампион в две категории и дълго време мачкаше наред в KSW. Халидов загуби серия от 14 поредни победи, след като Томаш Наркун го победи през 2018 година.

В края на 2018 година Халидов загуби и втората битка от Наркун и обяви, че се оттегля от ММА. Година по-късно той се завърна и загуби с решение от Скот Ашкам. Точно преди една година Халидов и Ашкам направиха реванш, но този път за титлата.

Мамед го победи със страхотен нокаут за 36 секунди. Халидов е с рекорд 35-7-2 в ММА и печели 31 от срещите си с приключване. Само 4 от неговите загуби са след приключване.

Солдич от своя страна е с рекорд 19-3 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. Роберто печели 13 от последните си 14 битки и само Дю Плеси го победи, но Солдич му отмъсти.

26-годишния шампион печели 17 от срещите си с приключване, като 16 са с нокаут. Само в една от своите загуби той пада с приключване. Това е голям шанс за него и той ще се бори да стане шампион в две категории.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес