Зареждане

Максим Дивнич: Запалете свещ за Александър Емеляненко

Максим Дивнич: Запалете свещ за Александър Емеляненко
Публикувано на: Май 30, 2022 в 05:00 ч
Руският състезател по смесени бойни изкуства Максим Дивнич говори за състоянието на своя сънародник Александър Емеляненко. Не толкова отдавна Александър пристигна на интервю в руска медия и изглеждаше в трагично състояние.

Вижте още - Шлеменко: А. Емеляненко гори пред очите ни​​​

Емеляненко трябва да се бие с Вячеслав Дацик през септември, но той няма живец в себе си. Александър едвам ходеше и говореше. За никого не е тайна, че той има сериозно проблеми с алкохола.

Вижте още - Александър Емеляненко в ужасна форма преди боя с Дацик

Дивнич вярва, че само молитвата може да помогне на Емеляненко. В социалните мрежи Максим коментира случая с Александър и призова за молитви:

"Говорих с човека, който сега е до него. Александър е в Екатеринбург в най-добрия рехабилитационен център. Близо до него има огромен брой специалисти. Ситуацията е сложна. Сега са му създадени всички условия, дори има фитнес в центъра. Наеха треньор, който лека-полека може да го вразуми, но той отказва. 

Той няма абсолютно никаква мотивация да прави каквото и да е, а последните му месеци са кръговрат от алкохол и още алкохол. Там стои пет дни, пет дни не пие, но се разпада и отива в Москва. 

Сега той има всичко необходимо, за да се възстанови, но не го иска . Единственият начин наистина да му помогнем е чрез молитва. Попитах, може би да се изпрати свещеник при него, за да говорят.

Но ми казаха, че нямат никакво влияние върху него. Няма влияние нито брат му, нито майка му, нито жена му. Той просто е в толкова ужасно състояние, че всички се опитват да му помогнат. 

Състоянието е плачевно. И така, братя, днес или утре, който ще бъде на службите, запалете му свещ. Моля ви да се молите за него. Аз съм израснал с неговите битки. Той е наш и не може да се откажем от него."

Това, което се случва с Емеляненко наистина е тъжно. Да се надяваме, че ще се оправи.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес