Зареждане

Шлеменко: А. Емеляненко гори пред очите ни

Шлеменко: А. Емеляненко гори пред очите ни
Публикувано на: Май 29, 2022 в 09:00 ч
Известният руски ММА боец Александър Шлеменко сподели мислите си за състоянието на своя сънародник Александър Емеляненко. Наскоро Александър пристигна на интервю изтощен и в същото време не изглеждаше съвсем здрав. 

Емеляненко се готви за битка с друг бивш затворник в лицето на Вячеслав Дацик. Двамата би трябвало да се боксират през септември. Формата на Александър поставя това под въпрос, защото той не изглежда като боец в тренировъчен лагер.

Хиляди хора се притесниха за здравето на Александър, който не спира да се налива с алкохол. В интервю за канала Boxing TV в YouTube Шлеменко реши да говори за Александър и даде черна прогноза.

„Не съм приятел и не мога да му помогна. Бих искал да се обърна към приятелите му, може би брат му, защото не можеш да оставиш човек. Струва ми се, че още няколко месеца и повече няма да видим Александър. 

Съдейки по състоянието му, той дори не може да ходи. Знаете ли, когато все още играеха с Фьодор, Александър беше по-млад, по-здрав и може би дори на някого изглеждаше по-обещаващ. 

Но виждате ли, Фьодор води различен живот. Александър избра различен път. И до какво води, виждаме. Не знам какви са отношенията им. Но определено има отговорност, ако си родна кръв. 

Естествено, щях да се държа по различен начин. Фьодор се държеше така, но не мога да го съдя. Може би нещо се е случило в живота му. Може би същата раздяла с брат му. Не знам. 

Но хората пият от отчаяние. Виждаме как човек гори пред очите ни. Без да се обиждам на Александър, но той изглежда по-зле от скитник."

Да се надяваме, че Емеляненко ще се вземе в ръце.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес