Зареждане

Макгрегър призова: Стойте си у дома

Макгрегър призова: Стойте си у дома
Публикувано на: Март 25, 2020 в 08:09 ч
Бившият шампион на UFC, Конър Макгрегър продължава с битките, дори и когато отсъства от ММА. Кой е последния му опонент? Пандемията от коронавирус, която блокира голяма част от света.

Конър използва влиянието си през социалните мрежи, като призова всички да вземат превантивни мерки - цяла Ирландия да си остане по домовете, за да се спре разпространението на COVID-19 и да се спестят много проблеми на сънародниците му.

Вижте също: Коронавирус - как да се предпазим (пълно ръководство)

"Познавам тежката битка още щом я видя, а в момента сме изправени точно пред такава. Искам да призова моите сънародници, великия народ на Илрандия - всички трябва да се включим в тази борба. Всички заедно сме в червения ъгъл, чакайки гонга. Нека да се съберем и да ударим гонга самите ние, заедно с всички останали хора по света. Наистина трябва да се изолираме и да си останем в домовете - още сега. Заедно и обединени."
 
 
Спортния свят също е потърпевш, отменяйки събития, за да държи в безопасност атлетите и феновете. Президентът на UFC, Дейна Уайт обаче продължава да търси вариант за провеждане на UFC 249 при закрити врати, за да може да организира битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън.

Вижте също: MMA.BG Live #9: Коронавирус - пред колапс ли е света и спорта?

"Ние имаме предимство в ситуацията," продължи Макгрегър. "Виждаме какво се задава срещу нас и ако не действаме в наша полза, не можем да очакваме различни резултати. Ирландия, заедно ще се справим. Не само имаме формулата, но имаме предимство във времето. Да го направим. Да го направим заедно с целия свят. Да се изолираме. Господ да бъде с нас."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес