Зареждане

Mairbek Taisumov: Conor McCocaine е уплашен плъх и наркоман

Mairbek Taisumov: Conor McCocaine е уплашен плъх и наркоман
Публикувано на: Май 9, 2019 в 00:27 ч
Боеца в лека категория на UFC, Mairbek Taisumov не е доволен от критиката, която получи от Conor McGregor. Преди няколко дни ирландеца реши отново да се заяде с приятели и съотборници на Khabib и ги нарече миризливи плъхове, които използват забранени вещества. Taisumov също беше включен в критиката, защото преди няколко седмици стана ясно, че получил 6 месеца наказание от USADA, защото използвал замърсени добавки. Сега е време за ответен удар и Mairbek отговори жестоко на McGregor:



McCocaine, единствения уплашен плъх, който виждам на тази снимка си ти, докато стоиш в ъгъла, скимтиш и плачеш и казваш, че всичко е само бизнес. Единствените неща, които смазваш са телефони, автобуси и кокаин. Ти си наркоман. Надявам се, че един ден ще се видим лице в лице.






Taisumov e в серия от 6 поредни победи, от които 5 са с нокаут. Последната му битка беше през септември миналата година, когато успя да победи в Русия с решение Desmond Green, но се провали на кантара. Сега се очаква той отново да се бие през септември в Абу Даби. Mairbek се бие само по един път в годината, защото няма виза за САЩ и това усложнява доста нещата за него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес